Industrijska rasvjeta

Veoma je važno da u poslovnom okruženju obezbijedite pravilno i nesmetano odvijanje poslovnih procesa, te da osigurate bezbjednost zaposlenih. Industrijska rasvjeta je u tom pogledu mnogo više od prostog osvjetljavanja prostorija. Pravilan izbor industrijske rasvjete vam može donijeti brojne benefite i sa ekonomskog aspekta kao što je ušteda energije i novca.

detaljnije

Tehnička rasvjeta

Nudimo rasvjetu visokog kvaliteta, bilo da je riječ o nadgradnoj ili ugradnoj, sa rasterom ili opalom. Ukoliko vam je potrebna pomoć pri osvjetljavanju poslovnog prostora, kancelarija, ali i gradske ulice, sportske hale, naš tim iskusnih profesionalaca će se potruditi da udovolji svim vašim potrebama.

detaljnije

Dekorativna rasvjeta

Ukoliko želite da svoj životni ili poslovni prostor oplemenite rasvjetom po najnovijim svjetskim trendovima, rado ćemo vam u tome pomoći. Osvjetljenje je jedan od ključnih faktora uređenja i dekorisanja prostora, te je od izuzetne važnosti da taj posao prepustite profesionalcima.

detaljnije

Spoljna rasvjeta

Osim velikog izbora industrijske, tehničke i rasvjete za vaš dom, imamo i širok asortiman rasvjete za bašte, sportske terene i hale, gradske ulice. Baštenske svjetiljke, solarne lampe, fenjeri, led plafonjere, visilice, zidne lampe, stubne i druge svjetiljke možete naći u Temasovim prodajnim objektima, a naši profesionalci vam mogu pomoći pri izboru i ugradnji.

detaljnije