Usluge

Prodaja

Nudimo širok asortiman spoljnje i unutrašnje rasvjete, koji predstavlja garanciju da na jednom mjestu svako može pronaći željeno osvjetljenje za svoj dom, poslovni prostor, javne površine, proizvodne pogone, kancelarije, lokale, dvorišta i slično. Cilj nam je da kupcima koji posjete naše objekte u Podgorici i Tivtu pružimo kvalitetna i inovativna rješenja za industrijsku, tehničku, dekorativnu i spoljnu rasvjetu. Kroz širok spektar proizvoda, nastojimo da za svakog kupca obezbjedimo rasvjetu po njegovoj mjeri.

Projektovanje

Kako bi našli najbolje rješenje za svakog klijenta, naši inženjeri prilikom projektovanja rasvjete nastoje da postignu praktični, ali i estetski efekat značajan za određeni prostor. Da bi to postigli, naši profesionalci prethodno uspostavljaju blisku saradnju sa klijentom, u cilju potpunog razumijevanja njegovih potreba kada je u pitanju rasvjeta. Posvećenost, inovativnost i odgovornost naših inženjera, garant su uspjeha.

 

Montaža

Pored prodaje i projektovanja, pružamo i usluge montaže rasvjete za unutrašnju i spoljnu namjenu. Bilo da je riječ o montaži nove rasvjete ili zamjeni postojeće, naši iskusni električari pružaju kvalitetnu i stručnu uslugu ugradnje rasvjete u svim komercijalnim i nekomercijalnim objektima i površinama. Na vama je samo da odaberete željeni dizajn, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo!